Archive for the ‘Danvikshem’ Category

Grand_4, stor

Tidernas fest på Grand Hotel

Ursprung: stiftelsen stod inför ett 450-årsjubiuleum. ”När, var, hur?” Från ett första resonemang till research, val av plats, program, gäster, artister, etc. Planering med Grand Hotells ansvariga.

Genomförande: Grand Hotell och Vinterträdgården med galamiddag för 450 gäster. Effekter, koordination, minutschema, show med Martin Stenmark och Annelie Rydé och ett fantastiskt inomhusfyrverkeri som tog andan ur folket.

Resultat: en klockren och oförglömlig kväll, enligt gästerna och uppdragsgivaren.

Effekt: siffrorna 450, två meter höga, eldsprakande som final på fyrverkeriet!


Kungaparet Danvikshem behandlad

Även kungen blev imponerad

Ursprung: att koordinera högtidsfirandet och 450-årsjubiléet för Sveriges äldsta äldreboende och med det mest magnifika läget, med en monumental byggnad vid Stockholms hamninlopp.

Genomförande: strukturera informationsflödet mot gäster och media när kung Carl Gustaf och drottning Silvia skulle komma på besök. Media fick ta del av Danvikshems historia via texter och bilder på CD och efteråt erbjöds också bilder från kungaparets besök.

Resultat: uppmärksamhet i media, stolthet hos personalen och inte minst, kungen och drottningen erkände att de var nyfikna landets pampigaste äldreboende.

Effekt: kungens och drottningens uppskattning av att äntligen få gå husesyn i ”slottet”, där utländska örlogsfartyg skjutit salut två gånger i tron att det var just slottet.


Kungaparet Danvikshem behandlad