Gala – konferens med snits

Ursprung: årskonferens i tre dagar för landets beslutsfattare inom cityhandel och köpcentrum. Göteborg var platsen och uppgiften bestod av att komponera program inklusive föreläsare, moderator, studiebesök, underhållning, ja, skräddarsy dagarna. Och regissera en Gala med utmärkelser och underhållning.

Genomförande: specialdesignad lokal på Svenska Mässan, med Fredrik Belfrage som uppskattad moderator, bl a med ett mycket kreativt samtal med Bert Karlsson, experter inom handel talade om vikten att aldrig glömma kunden, paneldebatt etc.

Resultat: stor uppskattning bland dryga 300 gäster där kreativa föreläsningar blandades med mat och tillfällen till samtal. Gala inne på Universeum i skenet av ljuset från två jättelika akvarium. Mycket annorlunda och spektakulärt!

Effekt: dykarna som fann prisplaketterna i stenbotten inne i akvarierna!

Bert K och Belfrage

Kunder i fokus

  • Visit
  • Visit
  • Visit
  • Visit